

Detailed time schedule Version 7

14:00 - 16:00	NK HTGT	Scrutineering	Scrutineering Bay LEFT door
14:00 - 16:00	NK GTTC	Scrutineering	Scrutineering Bay MIDDLE door
14:00 - 16:00	FIA Lurani Trophy	Scrutineering	Scrutineering Bay RIGHT door
15:00 - 21:00	All championships	Collection of documents / licence control	Paddock Office (Parking C)
15:00 - 17:00	FIA Masters Historic Formula One Championship	Scrutineering	Pit garages
15:00 - 17:00	FIA Masters Historic Sports Cars Championship	Scrutineering	Pit garages
16:00 - 18:00	Masters Pre-'66 Touring Cars	Scrutineering	Scrutineering Bay LEFT door
16:00 - 18:00	Historic Formula Two Championship	Scrutineering	Scrutineering Bay MIDDLE door
16:00 - 18:00	Gentlemen Drivers	Scrutineering	Scrutineering Bay RIGHT door
17:00 - 17:30	Track exploration with road cars (max. 80 kph)	Session 1, 30 minutes (Orange Session)	
17:40 - 18:10	Track exploration with road cars (max. 80 kph)	Session 2, 30 minutes (Purple Session)	
18:00 - 20:00	500 Owners Association MSA Circuit Racing Championship	Scrutineering	Scrutineering Bay LEFT door
18:00 - 20:00	Historic F3 1000 cc European Trohpy	Scrutineering	Scrutineering Bay MIDDLE door
18:00 - 19:30	Pre War Sports Cars	Scrutineering	Scrutineering Bay RIGHT door
18:20 - 18:50	Track exploration with road cars (max. 80 kph)	Session 3, 30 minutes (Pink Session)	
19:30 - 21:00	BMW 2002 meets BMW 3.0 CSL	Scrutineering	Scrutineering Bay RIGHT door

Friday 2 September 2016					
07:30 - 09:00	All championships	Collection of documents / licence control	Paddock Office (Parking C)		
08:00 - 08:20	FIA Masters Historic Formula One Championship	Drivers and team managers briefing	Media Centre (above pit garage 0)		
08:30 - 08:50	NK HTGT	Drivers and team managers briefing	Media Centre (above pit garage 0)		
09:00 - 09:20	FIA Masters Historic Formula One Championship	Free Practice, 20 minutes			
09:00 - 09:20	NK GTTC	Drivers and team managers briefing	Media Centre (above pit garage 0)		
09:30 - 09:50	NK HTGT	Qualifying, 20 minutes			
09:30 - 09:50	FIA Lurani Trophy	Drivers and team managers briefing	Media Centre (above pit garage 0)		
10:00 - 10:20	NK GTTC	Qualifying, 20 minutes			
10:00 - 10:20	Masters Pre-'66 Touring Cars / Gentlemen Drivers	Drivers and team managers briefing	Media Centre (above pit garage 0)		
10:30 - 10:55	FIA Lurani Trophy	Qualifying, 25 minutes			
10:30 - 10:50	Historic Formula Two Championship	Drivers and team managers briefing	Media Centre (above pit garage 0)		
11:00 - 11:20	500 Owners Association MSA Circuit Racing Championship	Drivers and team managers briefing	Media Centre (above pit garage 0)		
11:05 - 11:35	Masters Pre-'66 Touring Cars	Qualifying, 30 minutes			
11:30 - 11:50	Historic F3 1000 cc European Trohpy	Drivers and team managers briefing	Media Centre (above pit garage 0)		
11:45 - 12:10	Historic Formula Two Championship	Qualifying, 25 minutes			
12:00 - 12:20	FIA Masters Historic Sports Cars Championship	Drivers and team managers briefing	Media Centre (above pit garage 0)		
12:10 - 13:10	Break				
12:30 - 12:50	Pre War Sports Cars	Drivers and team managers briefing	Media Centre (above pit garage 0)		
13:00 - 13:20	BMW 2002 meets BMW 3.0 CSL	Drivers and team managers briefing	Media Centre (above pit garage 0)		
13:10 - 13:40	Classic Motorcycles	Demonstration, 30 minutes			
13:50 - 14:30	Gentlemen Drivers	Qualifying, 40 minutes			
14:40 - 14:55	500 Owners Association MSA Circuit Racing Championship	Qualifying, 15 minutes			
15:05 - 15:15	BMW 2002 meets BMW 3.0 CSL	Roll out / Shake down, 10 minutes			
15:20 - 15:40	BMW 2002 meets BMW 3.0 CSL	Qualifying, 20 minutes			
15:50 - 16:15	FIA Masters Historic Formula One Championship	Qualifying, 25 minutes			
16:25 - 16:50	Historic F3 1000 cc European Trohpy	Qualifying, 25 minutes			
17:00 - 17:25	FIA Masters Historic Sports Cars Championship	Free Practice, 25 minutes			

Saturday 3 September 2016				
08:00 - 08:25	NK HTGT	Race 1, 25 minutes		
08:40 - 08:55	500 Owners Association MSA Circuit Racing Championship	Race 1, 15 minutes		
09:15 - 09:45	FIA Masters Historic Sports Cars Championship	Qualifying, 30 minutes		
10:00 - 10:25	FIA Lurani Trophy	Race 1, 25 minutes		
10:40 - 11:40	Masters Pre-'66 Touring Cars	Race, 60 minutes		
11:55 - 12:25	Pre War Sports Cars	Qualifying, 30 minutes		
12:30 - 13:30	Porsche - Force - Classic Motorcycles	Demonstration, 60 minutes		
13:45 - 14:10	FIA Masters Historic Formula One Championship	Race 1, 25 minutes		
14:25 - 14:55	BMW 2002 meets BMW 3.0 CSL	Race, 30 minutes		
15:10 - 15:35	NK GTTC	Race 1, 25 minutes		
15:50 - 16:15	Historic Formula Two Championship	Race 1, 25 minutes		
16:30 - 16:55	Historic F3 1000 cc European Trohpy	Race 1, 25 minutes		
17:10 - 18:40	Gentlemen Drivers	Race, 90 minutes		

Sunday 4 September 2016				
		Race, 40 minutes		
		Race, 60 minutes		
11:15 - 11:40	Historic F3 1000 cc European Trohpy	Race 2, 25 minutes		
11:55 - 12:20	Historic Formula Two Championship	Race 2, 25 minutes		
12:35 - 13:00	NK HTGT	Race 2, 25 minutes		
		Demonstration, 70 minutes		
14:35 - 14:50	500 Owners Association MSA Circuit Racing Championship	Race 2, 15 minutes		
15:10 - 15:35	FIA Masters Historic Formula One Championship	Race 2, 25 minutes		
15:55 - 16:20	FIA Lurani Trophy	Race 2, 25 minutes		
16:35 - 16:55	Classic Motorcycles	Demonstration, 20 minutes		
17:10 - 17:35	NK GTTC	Race 2, 25 minutes		