

THRUXTON MOTORSPORT CELEBRATION

HISTORIC PROMOTIONS

Saturday 1 June

Qualifying		Group	Sign on	Scrutiny		
09:00	09:30	Historic Touring Car Challenge (HTCC) with Tony Dron Trophy	07:30 - 07:45	07:45		
09:40	10:00	FJHRA/HSCC 'Silverline' FJ Championship Rear Engined Grid	08:10 - 08:25	08:25		
10:10	10:35	HRDC 'Coys Trophy' for Touring Cars 1958-1966	08:40 - 08:55	08:55		
10:45	11:15	RAC Woodcote Trophy/Stirling Moss Trophy	09:15 - 09:30	09:30		
11:25	11:55	U2TC for pre-66 under two-litre Touring Cars	09:55 - 10:10	10:10		
12:05	12:25	FJHRA/HSCC 'Silverline' FJ Championship Front Engined Grid	10:35 – 10:50	10:50		
12:35	12:50	Sports 2000 Championship	11:05 – 11:20	11:20		
12:50	13:40	Lunch Break / Demonstrations		50 mins		
13:50		BBMF WW2 Hurricane Flypast				
13:40	14:20	Historic Touring Car Challenge (HTCC) with Tony Dron Trophy - Race 1	Race	40 mins		
14:35	14:55	FJHRA/HSCC 'Silverline' FJ Championship Rear Engined Grid - Race 1	Race	20 mins		
15:10	15:55	HRDC 'Coys Trophy' for Touring Cars 1958-1966	Race	45 mins		
16:10	16:50	RAC Woodcote Trophy/Stirling Moss Trophy - Race 1	Race	40 mins		
17:05	17:25	FJHRA/HSCC 'Silverline' FJ Championship Front Engined Grid - Race 1	Race	20 mins		
17:40	18:20	U2TC for pre-66 under two-litre Touring Cars - Race 1	Race	40 mins		

Sunday 2 June

Qualifying		Group	Sign on	Scrutiny		
08:55	09:10	HRDC 'Allstars' for pre-66 Sports, GT and Touring Cars	07:25 - 07:50	07:50		
09:20	10:45	Church Break / Passenger Coach Rides 85 min				
10:45	11:00	HRDC 'Alfa Challenge' for Alfa Romeo Sports, GT & Touring Cars	09:15 - 09:30	09:30		
11:10	11:40	Sports 2000 Championship - Race 1	Race	30 mins		
11:55	12:35	U2TC for pre-66 under two-litre Touring Cars - Race 2	Race	40 mins		
12:50	13:10	FJHRA/HSCC 'Silverline' FJ Championship Rear Engined Grid - Race 2	Race	20 mins		
13:10	14:00	Lunch Break / Demonstrations		50 mins		
14:05		BBMF WW2 Dakota Flypast				
14:00	14:40	RAC Woodcote Trophy/Stirling Moss Trophy - Race 2	Race	40 mins		
14:55	15:25	HRDC 'Alfa Challenge' for Alfa Romeo Sports, GT & Touring Cars	Race	30 mins		
15:40	16:00	FJHRA/HSCC 'Silverline' FJ Championship Front Engined Grid - Race 2	Race	20 mins		
16:15	16:55	Historic Touring Car Challenge (HTCC) with Tony Dron Trophy - Race 2	Race	40 mins		
17:10	17:40	Sports 2000 Championship - Race 2	Race	30 mins		
17:55	18:25	HRDC 'Allstars' for pre-66 Sports, GT and Touring Cars	Race	30 mins		

The programme may be brought forward, or the programme order may be amended. Competitors should listen carefully to the instructions given to them by their Championship Co-ordinator and/or Paddock announcements. It may not be possible to accommodate competitors arriving after the Assembly Area has been cleared. All times are provisional & may be changed without notice. it is the competitors' responsibility to watch the progress of the meeting & to be in the race assembly area no later than 20 minutes prior to the start of the race. failure to comply may result in space being given to reserves.







