

DONINGTON HISTORIC FESTIVAL 2020

GATES OPEN AT 07:30 EACH DAY

FRIDAY 1 MAY

09:10-09:35	Untimed Practice	Free Practice	25 mins
09:45 - 10:10	Untimed Practice	Free Practice	25 mins
10:20 - 10:45	Mad Jack - Pre-War Sports Cars	Qualifying	25 mins
10:55 - 11:25	Jaguar Classic Challenge Championship for pre-'66 Jaguar cars	Qualifying	30 mins
11:35 - 12:05	Sixties Touring Car Challenge with U2TC for under two-litre Touring Cars	Qualifying	30 mins
12:15 - 12:45	Stirling Moss Trophy for pre-'61 sportscars	Qualifying	30 mins
12:45 - 13:30	Lunch Break	¥7000	45 mins
13:30 - 13:50	FJHRA/HSCC 'Silverline' UK Championship; Early Years '58 – '60	Qualifying	20 mins
14:00 - 14:30	Royal Automobile Club Woodcote Trophy for pre-'56 sports cars	Qualifying	30 mins
14:40 - 15:20	GT & Sports Car Cup for pre-'66 GT cars and pre-'63 sports-racing cars	Qualifying -	40 mins
15:30 - 16:00	Historic Touring Car Challenge and Tony Dron Trophy for '70s and '80s Touring Cars	Qualifying	30 mins
16:10 - 16:40	Pre '63 GT cars	Qualifying	30 mins
16:50 - 17:30	Sixties Touring Car Challenge with U2TC for under two-litre Touring Cars (Race 1)	Race 1	40 mins

SATURDAY 2 MAY

and the second second			
09:10-09:30	FJHRA/HSCC'Silverline'UK Championship; Later Years'61-'63	Qualifying	20 mins
09:40 - 10:00	Formula Atlantic	Qualifying	20 mins
10:10 - 10:50	Mad Jack - Pre-War Sports Cars	Race 2	40 mins
11:05 - 11:25	FJHRA/HSCC 'Silverline' UK Championship; Early Years '58 – '60 (race 1)	Race 3	20 mins
11:40 - 12:40	Jaguar Classic Challenge Championship for pre-'66 Jaguar cars	Race 4	60 mins
12:40 - 13:40	Lunch Break / Demonstrations		60 mins
13:40 - 13:55	Formula Atlantic (race 1)	Race 5	15 mins
14:10 - 15:10	Stirling Moss Trophy for pre-'61 sportscars	Race 6	60 mins
15:25 - 15:45	FJHRA/HSCC'Silverline' UK Championship; Later Years'61-'63 (race 1)	Race 7	20 mins
16:00 - 16:40	Sixties Touring Car Challenge with U2TC for under two-litre Touring Cars (race 2)	Race 8	40 mins
16:55 - 18:55	GT & Sports Car Cup for pre-'66 GT cars and pre-'63 sports-racing cars	Race 9	120 mins

SUNDAY 3 MAY

			2011 Bar 2017 Bar
09:10-09:35	HRDC 'Coys 100 Trophy' for Touring Cars 1958 – 1966	Qualifying	25 mins
09:45 - 10:00	Formula Atlantic (race 2)	Race 10	15 mins
10:15 - 10:40	HRDC 'Thermex Allstars' for pre-'66 Sports, GT & Touring Cars	Qualifying	25 mins
10:50 - 11:50	Royal Automobile Club Woodcote Trophy for pre-'56 sports cars	Race 11	60 mins
12:05 - 12:25	FJHRA/HSCC 'Silverline' UK Championship; Early Years '58 – '60 (race 2)	Race 12	20 mins
.12:25 - 13:25	Lunch Break / Demonstrations		60 mins
13:25 - 14:25	Historic Touring Car Challenge and Tony Dron Trophy for '70s and '80s Touring Cars	Race 13	60 mins
14:40 - 15:25	HRDC 'Coys 100 Trophy' for Touring Cars 1958 - 1966	Race 14	45 mins
15:40 - 16:00	FJHRA/HSCC 'Silverline' UK Championship; Later Years '61-'63 (race 2)	Race 15	20 mins
16:15 - 17:15	Pre '63 GT cars	Race 16	60 mins
17:30 - 18:15	HRDC 'Thermex Allstars' for pre-'66 Sports, GT & Touring Cars	Race 17	45 mins
	and the second		ALL SALERS



HISTORIC PROMOTIONS

DoningtonPark



Please note: Content and timings are subject to change

LEGENDS

SILVERSTONE —AUCTIONS—