

Thursday 20 June 2024					
12:00 - 21:00	All Championships - Clothing and Helmets	Safety Check	Scrutineering Bay		
12:00 - 15:00	NK GT&TC '66-'81	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 1		
12:00 - 15:00	Super Sixties	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 2		
15:00 - 20:00	All Championships	Collection of documents / licence check	Paddock Office, Parking C		
15:00 - 17:00	HGPCA Race for Pre 1966 Historic Grand Prix Cars	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 1		
15:00 - 17:00	Historic Formula 2	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 2		
15:00 - 18:00	Masters Racing Legends	Safety Scrutineering	Team Awnings / Garages		
15:00 - 18:00	Masters Endurance Legends	Safety Scrutineering	Team Awnings / Garages		
15:00 - 18:00	Masters Sportscar Legends	Safety Scrutineering	Team Awnings / Garages		
17:00 - 18:00	Masters GT Trophy	Safety Scrutineering	Team Awnings / Garages		
17:00 - 18:00	Masters Gentlemen Drivers & Pre '66 Touring Cars	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 1		
17:00 - 18:00	Formula Junior	Safety Scrutineering	Scrutineering Bay, Lane 2		
18:00 - 18:20	Masters Historic Racing - All Series	Drivers Briefing option 1	Briefing Room, next to Media Centre		
18:00 - 20:00	Track walk by foot only				

Friday 21 June 2024					
07:00 - 10:00	All Championships (only pre announced drivers)	Collection of documents / licence check	Paddock Office, Parking C		
07:00 - 07:20	Masters Historic Racing - All Series	Drivers Briefing option 2	Briefing Room, next to Media Centre		
08:00 - 08:20	NK GT&TC '66-'81	Drivers Briefing	Briefing Room, next to Media Centre		
08:30 - 09:00	Masters Endurance Legends	Qualifying, 30 minutes			
09:00 - 09:20	Formula Junior	Drivers Briefing	Briefing Room, next to Media Centre		
09:10 - 09:35	NK GT&TC '66-'81	Qualifying, 25 minutes			
09:45 - 10:10	Masters Racing Legends	Free Practice, 25 minutes			
10:20 - 10:45	Formula Junior	Qualifying, 25 minutes			
10:30 - 10:50	Historic Formula 2	Drivers Briefing	Briefing Room, next to Media Centre		
10:55 - 11:35	Masters GT Trophy	Qualifying, 40 minutes			
11:45 - 12:10	Historic Formula 2	Qualifying, 25 minutes			
12:20 - 12:55	Masters Sportscar Legends	Qualifying, 35 minutes			
13:00 - 13:15	Dutch Contructors	Demonstration, 15 minutes			
13:15 - 14:45	BREAK				
14:00 - 14:20	HGPCA Race for Pre 1966 Historic Grand Prix Cars	Drivers Briefing	Briefing Room, next to Media Centre		
14:15 - 14:45	Masters Endurance Legends	Qualifying, 30 minutes			
14:50 - 15:05	Le Mans 1956 - 1963 + Alternative Fuels	Demonstration, 15 minutes			
15:00 - 15:20	Super Sixties	Drivers Briefing	Briefing Room, next to Media Centre		
15:15 - 15:40	HGPCA Race for Pre 1966 Historic Grand Prix Cars	Qualifying, 25 minutes			
15:50 - 16:15	Masters Racing Legends	Qualifying, 25 minutes			
16:25 - 16:55	Super Sixties	Qualifying, 30 minutes			
17:05 - 17:40	Masters Gentlemen Drivers & Pre '66 Touring Cars	Qualifying, 35 minutes			

Saturday 22 June 2024					
08:15 - 08:55	Masters GT Trophy	Race 1, 40 minutes			
09:10 - 09:35	Formula Junior	Race, 25 minutes			
09:40 - 09:55	Dutch Vintage Sports Car Club	Demonstration, 15 minutes			
10:10 - 10:50	Masters Sportscar Legends	Race 1, 40 minutes			
11:05 - 11:30	NK GT&TC '66-'81	Race 1, 25 minutes			
11:40 - 11:45	Dutch Contructors	Demonstration, 15 minutes			
12:05 - 12:25	Masters Racing Legends	Race 1, 20 minutes			
12:40 - 13:05	HGPCA Race for Pre 1966 Historic Grand Prix Cars	Race 1, 25 minutes			
13:10 - 13:25	Cubparade	Demonstration, 15 minutes			
13:30 - 13:45	Dutch Vintage Sports Car Club	Demonstration, 15 minutes			
14:00 - 14:30	Super Sixties	Race 1, 30 minuets			
14:45 - 15:25	Masters Endurance Legends	Race 1, 40 minutes			
15:30 - 15:45	Le Mans 1956 - 1963 + Alternative Fuels	Demonstration, 15 minutes			
16:00 - 16:25	Historic Formula 2	Race 1, 25 minutes			
16:40 - 18:10	Masters Gentlemen Drivers & Pre '66 Touring Cars	Race, 90 minutes			

Sunday 23 June 2024					
09:00 - 09:25	NK GT&TC '66-'81	Race 2, 25 minutes			
09:40 - 10:20	Masters Sportscar Legends	Race 2, 40 minutes			
10:25 - 10:40	Dutch Vintage Sports Car Club	Demonstration, 15 minutes			
10:55 - 11:35	Masters GT Trophy	Race 2, 40 minutes			
11:40 - 11:55	Dutch Contructors	Demonstration, 15 minutes			
12:10 - 12:35	Formula Junior	Race 2, 25 minutes			
12:50 - 13:30	Masters Endurance Legends	Race 2, 40 minutes			
13:45 - 14:10	HGPCA Race for Pre 1966 Historic Grand Prix Cars	Race 2, 25 minutes			
14:15 - 14:30	Cubparade	Demonstration, 15 minutes			
14:50 - 15:10	Masters Racing Legends	Race 2, 20 minutes			
15:20 - 15:35	Le Mans 1956 - 1963 + Alternative Fuels	Demonstration, 15 minutes			
15:50 - 16:15	Historic Formula 2	Race 2, 25 minutes			
16:20 - 16:35	Dutch Vintage Sports Car Club	Demonstration, 15 minutes			
16:50 - 17:20	Super Sixties	Race 2, 30 minutes			